Our main goal is to create meaningful content of objective tests and reviews! From users for users.

Игра с награда Lamptron Fan Controller -Touch-.

Предполагам всички, които са имали достъп до първото обявяване на играта, вече знаят каква ще е наградата, а именно: регулатор за вентилатори Lamptron Fan Controller -Touch-.

Според официална информация в мрежата веднага след пускането на продукта фирмата Lamptron обяви, че в света са пуснати само 100 бройки, който да бъдат като ориентир за мнението на бъдещите собственици на продукта, което го правят за момента доста рядък и уникален продукт. Точно по тази причина www.DVTests.com съвместно с www.PC4U.bg решихме да подарим един на някой от участниците в играта. Като за да участвате в играта е необходимо единствено да попълните коментар в публикацията, в който да ни опишете:

Защо Вие трябва да спечелите този продукт?

Правила за участие в играта:

1.     ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА:

1.1.  Конкурсът „Игра с награда Lamptron Fan Controller -Touch-“ се организира и провежда от www.DVTests.com, съвместно с www.PC4U.bg (по-нанатък наричани “Организатори”).

1.2.  Наградата е осигурена от www.PC4U.bg.

1.3.  Участниците в конкурса са длъжни да спазват условията на тези Oфициални правила (по-нататък наричани „Правила”).

1.4.  С участието си в конкурса участникът заявява, че е запознат с правилата на тази конкурс и се съгласява да ги спазва безусловно.

1.5.  Официалните правила ще бъдат публично оповестени и достъпни за целия период на действие на играта.

1.6.  Организаторите на конкурса си запазват правото да допълват или променят настоящите Правила, като промените влизат в сила само след предварителното им публикуване.

1.7.  Участниците нямат никакви “скрити” задължения към организаторите на играта или свързани с тях лица, от тях не се изискват никакви допълнителни действия и към тях не произтичат никакви допълнителни задължения през периода на играта и след това, освен указаните в тази страница.

2.     ТЕРИТОРИЯ И ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРСА:

2.1.  Срок за провеждане: от 01.11.2010 г. до 01.12 2010 г. Играта се организира и провежда на територията на Република България.


3.     МЕХАНИЗЪМ НА КОНКУРСА:

3.1. Право на участие:

3.1.1.     В конкурса могат да участват физически лица с местоживеене в България.

3.2. Механизъм на участие:

3.2.1.     За да участват в конкурса, участниците трябва да публикуват коментар като отговорят на въпроса “Защо Вие трябва да спечелите този продукт?”, след като попълнят име и електронна поща в предоставената предварително от Организаторите форма.

3.2.2.     Всеки участник трябва да направи уникална за играта публикация(коментар)(може да участва само веднъж) и дублирането й ще води до дисквалификация.

3.3. Награда. Избирането на печелившия. Уведомяване на печелившия.

3.3.1. Печелившият се определя от жури на база: АТРАКТИВНОСТ НА ПУБЛИКАЦИЯТА(КОМЕНТАРА)!

3.3.2. Наградата за победителя е:  Lamptron Fan Controller -Touch-

3.3.3.     Обявяването на печелившия ще се извърши в същата тази публикация на 02.12.2010 година след разглеждане на коментарите, направени от потребителите.

3.3.4.     Наградата ще бъде доставена с куриер до печелившия до 10.12.2010, като за целта ще бъде изискан допълнително адрес за доставка от спечелилия наградата.

3.3.5.     Наградата се получава само срещу представяне на документ за самоличност на печелившия.

3.3.6.     Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

3.3.7.     Ако в срок от пет работни дни Организаторите не успеят да се свържат с победителя, за да получат адреса за изпращане на наградата, тя ще бъде предоставена на следващия участник.

3.3.8.   Наградата се доставя до адреса на победителя за сметка на организаторите, а гаранционните условия за използване на изделието се запазват, както са обявени от производителя.

5.     ПУБЛИЧНОСТ

5.1.  С участието си в настоящия конкурс, участниците изразяват недвусмисленото си съгласие, като разбират, че в случай на получаване на награда техните имена биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни, интернет или видео материали от Организаторите на конкурса, без за това да се дължи заплащане от тяхна страна.

За повече информация относно продукта: Тест и ревю на Lamptron Fan Controller -Touch-.

Организатори:

Dobrin Krastev is the owner, reviewer and newsman of www.DVTests.com with more than 15 years' experience in personal computers, server and storage systems, UPS, peripheral devices and software. Passionate about testing and reviewing, AMD overclocking using AM3 990FXA and AMD FM2 A85X test systems and building modding projects.

 1. Информация относно спечелилият наградата може да намерите тук: http://dvtests.com/

 2. Играта-състезание за спечелването на Lamptron Fan Controller -Touch- официално приключи!

  Всички коментари пуснати до момента и отговарящи на условията за участие, несъдържащи обиди и неадекватни мнения спрямо организаторите са одобрени и публикувани.

  Информация около печелившият на наградата ще бъде обявена не по-късно на 02.12.2010 в 12:00 часа.

  Организаторите ще се свържат със спечелилият наградата посредством оставената в коментарите електронна поща, за уточнение на данните за доставка, като доставката ще се извърши не по-късно от 10.12.2010г изцяло за сметка на организаторите, а предоставените данни, няма да бъдат използвани за други цели освен изпращането на продукта.

  Благодаря Ви за участието и успех!

  Системата за коментари ще остане отворена до обявяването на печелившият.

 3. scrapter09 Борислав 30.11.2010 at 22:07

  Понеделник е, будя се. Започва още един скучен ден, който започвам с неособено желание, като се радвам, че не беше нужно да уча сутринта, да включвам машината и да слушам особено дразнещото бучене на вентилаторите на HAF-ът ми, когато съм раздразнителен. Поглеждам през прозореца, избърсвам капките кондезирана вода и веднага навън ми прави впечатление леката слана, която мигновенно асоциирам със студените декемврийски сутрини и моментално изникват спомените за миналият декември. Тогава получих моят мечтан DFI DK X48-T2RSB Plus и прекарах няколко сутрини при минусови температури от ваканцията в тестове и бенчмаркове …
  Обличам се и на училище, първи час химия, ужасно. Днешният урок ни е върху Алуминиев триоксид(Al2O3) и се сещам за алуминиевият панел на контролерът, който бих могъл да спечеля. Колко спокоен и весел бих се чувствал, ако си бях вкъщи и повишавах оборотите на фуражомелките ми (devil), докосвайки тази маниашка джаджа.
  Та защо трябва да спечеля контролера? Ами защо?
  След неколкочасови размишления най-сетне съм готов да изложа каймакът на идеите си.
  Аз съм от онези техничарчета хардуеристи-маниаци, които от малки са хлътнали по технологиите и особено много се кефят на интересни джажи. Затова няма да крия, че нещата, които най-много ме очароваха у контролера са импулсното управление и тъч скрийнът. Ужасно много се радвам, когато видя машинарии, в които е вложена мисъл за компютърният ентусиаст, хората, които обичат компютрите си и особено много се радват на онова потайно задоволство да имаш “машинарийка” от такъв клас в кутията си. Притежаването на такъв хардуер би ме накарало да се чувствам специален, богоизбран, над простосмъртните и всеки поглед към компютърът ми през нощта, виждайки леката подсветка на дисплея ще предизвиква силно душевно задоволство. Другото, което ме кара да се кефя е опаковката. Винаги изпитва удоволствие, когато разопаковам продукт с красива опаковка, с каквато е този. Мирисът на нова пластмаса е неповторим ]:).

 4. Знаете ли, мисля, че този шукарен фан контролер изобщо не ми трябва, поради простата причина, че нямам фронт панел, понеже съм на стенд. Също така, нямам и почти никакви вентилатори, които да управлявам. И още, дните ми за гонене на върхови честоти, като че ли поотминаха, че да балансирам между перформънс и тишина.
  Добре де, за какво ми тогава шукарния фан контролер, ще попитате :)!?
  Ами защото ми харесва! Не, защото много ми харесва!! Не, не, защото дяволски много ми харесва и ще бъде поредната екзотична кръпка, към цялата хаотична подреденост от всевъзможни компоненти върху плота ми, …, аааа пардон, компютър :D!!!

 5. Светослав 24.11.2010 at 15:26

  Защото е уникално а поради тази причина и аз ще съм уникален

 6. Може ли да изтъкваме причина за спечелването на нещо такова “приятелките си, голямата си кутия и…..т.н.” мисля, че с риск да засегна някои от колегите, писали тук, това не е причина наградата да е при тях :).
  Не мога да изтъкна недостатъци (надявам се, че няма такива) или плюсове на това Fan Controller-че 🙂 поради простата причина, че не съм го виждал.
  Но ви обещавам, че щом го СПЕЧЕЛЯ, ще споделя с вас какво е чувството да го притежаваш и ще мога да споделя с вас плюсове и минуси. Не, че от DVTests.com не са представили продукта добре :).

 7. Как само ще си го Touch=вам… 🙂

 8. Владо 12.11.2010 at 18:03

  Трябва да спечеля аз защото продукта е мега красив и изглежда много качествен, а аз нямам толкова пари за подобна глезотийка 🙂 сигурно струва 200 кинта дова чудо на техниката. Не съм се докосвал дори до подобна готина дяволия 🙁

 9. хектор 12.11.2010 at 13:35

  Много елегантно контролечрче, с добра функционалност и доста мощ. Подсветката на дисплея се регулира и той става много приятен за гледане, а за пипане предполагам още повече. Имам 8 вента в кутията си и PC-то ми е като един малък хеликоптер. Досега съм нямал fan controler и ми се иска да намеря добро решение за моите 8 вентилатора, защото понякога имам чувството,че всичките вентове са закачени по главата ми и така свистят, като че съм в стая с кошери. Има контролери с по-шарени дисплейчета,но са доста по слаби като мощ, а аз нямам излишни пари за рисковани експерименти. В когото и да е този контролер съм сигурен, че ще му свърши чудесна работа. Браво за ревюто и дано има повече такива за да може всеки да си прави сметка каква стока да търси на пазара.

 10. Продукта трябва да го спечеля, ако аз го спечеля ;), най-малкото, защото ме изпълва на MAХ. Може да се изпишат фермани за качествата и визията на Lamptron Fan Controller Touch, но и една думичка е достатъчна за продукт като този – красота!

 11. Даа.. това нещо как ще изглежда на кутията ми.. само за това си заслужава да го имам 😀 – черен алуминий.. ммм.. с този контролер ще са като дупе и гащи. (Който не държи на стила на даден продукт и на визията на визията на съчетанието от частите в един компютър така или иначе нито заслужава, нито има смисъл да се замисля за тази хубавинка).
  И другата половинка от уравнението.. доста съм работил по обезшумяването, но винаги има още нещо което можеш да направиш по убиването на последното косъмче шум.. това още нещо изглежда супер. 😀 А ако е пред погледа ми… ммм… Yummy…

 12. Здравейте и от мен, 😉

  Дълго мислих, преди да реша с какво да спечеля интереса Ви и се сетих за две истински причини, колкото и забавно да звучат: 🙂

  Влечението да притежавам този уникален по рода си продукт е продиктуван от желанието, с усмивка да поглеждам всеки път компютъра си. :}
  Тази усмивка, с която го гледах първите седмици, когато сглобих машината с толкова голям ентусиазъм. Но сега с течението на времето съм свикнал с него и го приемам като даденост. Вие можете отново да върнете усмивката на лицето ми. Помогнете, да направя компютъра си отново щастлив! :Р

  Втората не по-малко важна причина е приятелката ми. Да-а, точно така. 🙂
  С гордост мога да кажа, че тя не си пада толкова по техниката, колкото по мен (ех-х), но намира компютърната ми кутитя за впечатляваща, със своите 4 светещи вентилатори в червено на фона на синьо-неоновата светлина в стаята ми. Сега съм замислил ъпгрейд – ще инвестирам в нови по-мащабни светлини. Ще бъда с 8 червени вентилатора и ще довърша картинката напълно, кутията ще стане уникален червен звяр на фона на синята светлина в стаята. Единственият проблем е сегашният ми Залман контролер, който има цели 4 цвята по дисплея си, една част от него е сива и тотално не би се в писал в проекта ми. Lamptron-ът би паснал идеално с изчистеният си дизайн, подходящият си цвят и уникалната тъч екстра, с която ще грабна окото тотално – сещате се вече на кого. :Р

  Вие решавате съдбата на компютъра ми, имате две причини да го направите.
  Отново да върнете ентусиазмът ми към него, и отново да впечатля приятелката си с хобито си.
  Фотосесия на приятелката ми няма да получите, но на компютъра след светлинният проект – с удоволствие! :)))

  Това е всичко приятели :Р

  С най-добри пожелания, Ники Г.

 13. Shad0whunter 04.11.2010 at 12:01

  Здравейте,

  Първо искам да кажа едно “Благодаря!” с главно “Б” на организаторите, както и на Добрин Кръстев, както и на PC4U.bg (откъдето съм закупил доста неща на Noctua и съм изключително доволен и ще продължавам да поръчвам оттам, както аз така и мой познати.)
  Сега към играта – по снимката, която видях току що на контролера, мога да кажа, че буквално те кара да го гледаш и да му се наслаждаваш. Много изчистен без излишни цветове и джиджавки. Flawless с една дума. Все още не съм се разровил да му разгледам спецификациите, но това не е и много необходимо, тъй като е просто невероятен. Защо го желая, най-просто и откровено казано, защото имам нужда от контролер, а ако някой отсъди да бъде точно този, то това би било страхотно. Тези 100 бройки от него наистина ще си заслужат феновете, тъй като го правят още по недостъпен и уникален. Нека по-добрият коментар победи!

  Поздрави!

  Никола

 14. След като благодарение на Коцев се сдобих с Lian Li A70B, която е пример за стилна и просторна алуминиева кутия с класически форми и цветове, се нуждая от един уникален контролер, издържан в духа на най-добрите традиции на Lian Li и любезно предоставен от Lamptron.

 15. angelreaper 02.11.2010 at 11:42

  И аз го искам, за да си управлявам вентовете с кеф. Обещавам, не заклевам се, да му забърсвам с много любов чудесния дисплей всеки ден, с новата, специялно купена за него ефирно нежна кърпа от микрофибър:) За уникален продукт, уникална грижа:)

 16. Коцев 01.11.2010 at 21:50

  Искам го за да бъде основата,стил-ът и практичността,по които да изградя новото ми ПС

 17. Играта официално стартира и ще свърши точно след един месец! Всички коментари пуснати вчера бяха премахнати, тъй като играта стартира от днес! Моля прочетете правилата на играта, ако е необходимо по няколко пъти, преди да оставите своя коментар.
  Успех на всички !