Какво да очакваме от Cooler Master на CeBIT 2011?

За тези, които ще имат възможност да присъстват лично на изложението, фирмата ще представя нови продукти между 1-5 Март в зала 16 на щанд B20 в Хановър.  Очаква се фирмата да попълни няколко основни продуктови линии с представянето на модели кутии, захранващи блокове и процесорни охладители.

Основните продукти, които ще бъдат представени другата седмица са:

Silent Chassis M – нов модел кутия, която ще предлага шумоизолиращи панели на предния и страничните панели, като предлага възможност за монтаж и на най-дългите видео карти като HD Radeon 5970. Кутията е проектирана за лесна работа с външни носители на информация, като предлага USB 3.0 н вграден четец за SD карти на предния панел. Освен това Silent Chassis M е оборудван с технологията Cooler Master X-Dock, която поддържа 3.5” и 2.5” дискови устройства.

CM Storm Enforcer – ще предлага пантентованата технология Storm Guard Security , като ще предлага  USB 3.0 портове и махащо се 3.5”/2.5”шаси за твърди дискове.

Silent Pro Hybrid – фирмата Cooler Master ще представи нова серия захранващи блокове, като новите модели ще бъдат с мощностти 850W, 1050W и 1300W и ще предлагат пълна модулност на кабелите и външни конектори за вентилатори за прецизна ръчна регулация.

Hyper 612S – освен кутии и захранвания, фирмата ще представи и ново попълнение в серията Hyper, предназначен за работа при ниско ниво на шума, като продукта ще предлага уникално лесен монтаж и интересна визия.

GeminII S524 – ново попълнение и в серията Gemini, като моделът ще бъде ориентиран към охлаждането и на другите компоненти около процесора. Охладителят ще предлага голяма охлаждаща повърхност с възможност за монтаж на 120 и 140мм вентилатори и нова система за монтаж.

Освен тези продукти се очакват и нови модели от дъщерните фирми на Cooler Master, Choiix и CM Storm.  Продуктите са разнообразни, като всеки може да се ориентира какви са по наименованията:  CM Storm Sirus: True 5.1 Surround Sound, Solar Powered Backpack Battery, iPower Fort и Power Fort Go Music.

Лично аз нямам търпение да видя новите модели кутии, захранвания и охладители.


Dobrin Krastev is the owner, reviewer and newsman of www.DVTests.com with more than 15 years' experience in personal computers, server and storage systems, UPS, peripheral devices and software. Passionate about testing and reviewing, AMD overclocking using AM3 990FXA and AMD FM2 A85X test systems and building modding projects.
2 Comments
  1. Reply rumbeza 24.02.2011 at 18:34

    Ще има какво да четем.

  2. Reply PepiX 24.02.2011 at 12:40

    Чакаме ревюта 🙂

Leave a reply

Search