BitFenix Survivor

Survivor е средноразмерна кутия (230 x 502 x 510 мм) съвместима с АТХ, mАТХ и Mini-ITX дънни платки. Изчистеният дизайн със заоблени ръбове както и специалното покритие BitFenix SofTouch™ предпазват кутията от надрасквания и други травми свързани с пренасянето на кутията. Дръжката, с която е оборудвана кутията се прибира в корпуса когато не се използва.

Survivor се предлага с BitFenix S2™ панел, който подсигурява клавиатурата и мишката от безследно изчезване.

Кутията разполага с три външни и един скрит 5.25″ слота. Във вътрешността могат да се монтират до седем 3.5″ и до девет 2.5″ устройства. Горната клетка за твърдите дискове може да се сваля при необходимост, за поместване на най-големите графични ускорители. Под капаче на горният панел се крият бутоните за контрол на осветлението (на логото и вентилаторите), два USB 3.0, два USB 2.0, eSATA и аудио портове. На предния и горния панел са монтирани по един BitFenix Spectre™ LED 200 мм вентилатори. Предният вентилатор може да бъде заменен с два 120 мм вентилатора.

На задния панел може да се постави още един 120 мм вентилатор. В таблата за дънната платка има отвор за монтаж на процесорни охладители и добри опции за подредба на кабелите.  Отреденото място за захранването е на дъното на кутията, с вентилатора нагоре или надолу.

2 Comments
  1. Reply rumbeza 29.09.2010 at 21:30

    O да, станах има фен. Очаквана цена за Survivor около 99 евро някъде около Ноември. Има и по-орязана версия на кутията Survivor Core, която се очаква да е с цена 79 евро, но без светещите вентили (заменени са с обикновени), заключващия механизъм за кабеляците на задния панел и някои други екстри.

  2. Reply Dk_vr 29.09.2010 at 21:12

    Уникална кутия просто. Леле тая фирма изкарва страхотни модели. Ако и цените им са добри ще е супер.

Leave a reply

Search