Enermax Staray

Предният панел е направен изцяло от мрежа за подобряване на въздушния поток,  като собствениците на тази кутия ще имат външен достъп до 4 x 5.25″ и 1 x 3.5″ слотове. Кутията предлага и 5 x 3.5″ вътрешни слотове за монтаж на дискове. Бутоните за включване и рестарт са разположени симетрично от двете страни на предния панел. На предният панел е монтиран 120мм(Apolish) вентилатор за допълване на визуалния ефект от кутията.


Кутията е подходяща за монтаж на ATX/mATX дънни платки. Захранването е с горен монтаж, което напоследък все по-рядко се среща. Кутията се охлажда от:

1.  1 x 120мм вентилатор на предния панел за вкарване на хладен въздух

2. 2 x 120/140мм вентилатора на страничния панел за вкарване на хладен въздух

3. 1 x 120мм вентилатор на задния панел за отвеждане на топлия въздух


На пръв поглед кутията изглежда приятна като външен вид, въпроса е дали ще може да предостави подходяща среда за нормално или екстремно клокната машина.

Dobrin Krastev is the owner, reviewer and newsman of www.DVTests.com with more than 15 years' experience in personal computers, server and storage systems, UPS, peripheral devices and software. Passionate about testing and reviewing, AMD overclocking using AM3 990FXA and AMD FM2 A85X test systems and building modding projects.
2 Comments
  1. Reply Dk_vr 30.03.2010 at 10:00

    Ами в интерес на истината нямам допир до Apolish моделите и не мога да кажа нещо повече от това, че ми харесва как се осветени 🙂 Гледам няколко човека ги похвалиха в хардуербг. Иначе кутията не е нещо кои знае какво, но пък е доста приятна като цветова гама.

  2. Reply rumbeza 29.03.2010 at 16:56

    Интересен дериват на Cooler Master Elite 33x серията. По-съпия вариант на кутията с 3-те apolish вентилатора е добър начин за закупуване на самите вентилатори, като само тяхната цена в България е колкото на кутията с вентиалторите.

Leave a reply

Search