Our main goal is to create meaningful content of objective tests and reviews! From users for users.

Lian Li PC-A05FN

Размерите на кутията са 210мм x 385мм x 500мм и типично за марката се предлага в черен и сребрист цвят. Теглото на кутията е 4,4кг и е съвместима с ATX, Micro-ATX и Mini-ITX дънни платки.

За да се намали максимално височината на кутията захранването е преместено в предната част на шасито под клетката за твърдите дискове, което ограничава броя им до три устройства.  За сметка на това на дъното на кутията има две обособени места за монтаж на 2,5″ устройства както и наличието на прахов филтър на отвора, предназначен  за засмукване  на хладен въздух от захранването.

Максималната дължина на видеокарта, която може да бъде монтирана в PC-A05FN е 280мм. На поставката за дънната платка има отвор улесняващ монтажа на процесорни охладители, които използват задна планка. Кутията идва оборудвана с два 120мм вентилатора на предния и задния панели, като посоката на въздушния поток е  обърната от задната към предната част на шасито и топлия въздух от кутията и захранването излиза от страничните отвори на предния панел.

На горния панел се намира често срещания в моделите на Lian Li отвор покрит с планка, който дава възможност за добавяне на 140мм вентилатор.

На предния панел се вижда възможност за поставяне на две 5,25″ и едно 3,5″ устройства. Налични са още по един USB 3.0 и USB 2.0 портове и аудио жакове.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply