Nanoxia Deep Silence 1

Deep Silence 1 е средноразмерна кутия с габарити 512мм (В) х 215мм (Ш) х 532мм (Д). За изработката на шасито се използва студено валцована стомана с дебелина 0.6мм, което обуславя масата от 11.34кг.


В шасито са използвани изолационни материали за намаляване на шума от компонентите. В същото време са налични прилични опции за монтаж на вентилатори за подобряване на въздушният поток. Deep Silence 1 идва с два 120мм вентилатора на предния панел и един 140мм вентилатор на задния панел. Освен това има възможност за монтаж на по един 120мм/140мм вентилатор на дъното на кутията и на левия страничен панел, и на два 120мм/140мм вентилатора на тавана на кутията. С цел запазване на ниското ниво на шум и изчистената линия на кутията вентилационните отвори на страничния и горния панели са закрити. С лек натиск се отваря панела закриващ горните вентилационни отвори и дава възможност на топлия въздух да напуска шасито. Deep Silence 1 предлага възможност за монтаж на водни охлаждания. На горния панел може да се монтира 280мм радиатор, а на предния панел при премахване на клетките за твърдите дискове има място за 240мм радиатор зад предните вентилатори.

В Deep Silence 1 могат да бъдат монтирани осем 2,5″/3,5″ устройства разположени в три клетки. Всички клетки имат възможност за демонтаж в зависимост от предпочитанията и конфигурацията на компонентите, като една от клетките може да се монтира непосредствено пред захранващия блок.  Шасито побира и три 5,25″ устройства. Налични са прилични опции за подредба на кабели и четири отвора на задния панел за прекарване на маркучи за външни водни охлаждания. Кутията разполага с осем вентилирани разширителни слота.

В предната част на горния панел се намират четири USB порта (2xUSB2.0 и 2хUSB3.0) и аудио жаковете. В случай, че не се използват портовете могат да се приберат в панела.  Зад горната врата на предния панел се намират бутона за рестарт и контролер за вентилатори с два канала, който регулира общо до шест вентилатора.

We will be happy to see your thoughts

Leave a reply

Search