Nexus Prominent 9

Кутията е с размери 508(D)x207(W)x479.3(H)mm, като в нея могат да се монтират дънни платки с размери от стандартите АТX и mATX. Захранването се монтира на дъното на кутията, а моделът предлага и до седем слота за разширителни карти. На предният панел са изведени всички 4xUSB2.0, 1xE-Sata,1xMic, 1x Audio (AC’97 or HD) конектори, като потребителите имат достъп до 9 броя 5.25″ слота. Дисковете се монтират в два броя клетки, които се монтират на 5.25″ слотове, като предлагат и гумени крачета между шасито и клетките за убиване на вибрациите.

Цялата идея около кутията е работа при изключително ниско ниво на шума за което помагат, гумените крачета, гумените подложки на захранването и на клетката за дискове и специалния материал на двата панела на кутията за обезшумяването и.

Според производителя, кутията се охлажда от стандартно монтираните 140мм вентилатор на горния панел и 120мм вентилатор на предния панел, като има възможност за монтаж още на до 4 броя допълнителни вентилатори за подобряването на потока.

Dobrin Krastev is the owner, reviewer and newsman of www.DVTests.com with more than 15 years' experience in personal computers, server and storage systems, UPS, peripheral devices and software. Passionate about testing and reviewing, AMD overclocking using AM3 990FXA and AMD FM2 A85X test systems and building modding projects.
We will be happy to see your thoughts

Leave a reply

Search