Thermaltake Spacecraft VF-I

Шасито е достатъчно просторно за да побере големи процесорни охладители и графични ускорители с дължина до 31,75 см. В същото време предния панел изработен от алуминий и дизайнът на страничния панел придават индивидуалност на кутията. Spacecraft VF-I е средноразмерна с габарити 462 (В) x 216 (Ш) x 485 (Д) mm и побира Micro ATX и ATX дънни платки. “Космическият кораб”  тежи 6.1 кг и е изцяло боядисан в черно.

Стандартно кутията е оборудвана само с един 120 мм изкарващ вентилатор на задния панел, но са налични отлични възможности за охлаждане на компонентите в шасито. На предния и страничния панели  може да се добавят по един 120 мм вентилатор, а на дъното на кутията един 120 мм и един 80 мм вентилатор. На горния панел има отвори за два 120 мм вентилатора или 240 мм радиатор за водно охлаждане. Налични са противопрахови филтри на предния панел и на дъното на кутията за захрабващия модул, които могат да се свалят за почистване.

В шасито има място за четири 5,25″, шест 3,5″ и едно 2,5″ устройства. При монтаж на са необходими инструменти освен за устройството в 2,5″ слот. На поставката за дъното има отвор за монтаж на процесорен охладител със задна планка. Захранването се  полага на дъното на кутията. На предния панел се намират аудио жаковете и по един USB2.0, и USB3.0 портове. От дясната страна на панела се намират бутоните за включване и рестарт, и диодните светлини за състояние.

Освен това предния панел се отстранява лесно от шасито за по-добър достъп и почистване на праховия филтър. На задния панел има отвори за маркучи за водно охлаждане и ключалка за обезопасяване кабелите на клавиатурата и мишката.

We will be happy to see your thoughts

Leave a reply

Search